Η εταιρεία2018-12-20T11:34:07+00:00
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Γιατί εμάς

Η HAUFEN® εδώ και 57 χρόνια έχει ως αποκλειστική ασχολία την πώληση και εγκατάσταση ξύλινων εξωτερικών πιστοποιημένων κουφωμάτων.
Η εταιρεία σας προσφέρει:

 • Πλήρη εκθεσιακό χώρο κουφωμάτων και τμήματα εξυπηρέτησης και πώλησης.
 • Παροχή τεχνικών συμβουλών και σχεδιασμού από έμπειρο προσωπικό.
 • Επίσκεψη στην οικοδομή για επιμέτρηση και καθορισμό όλων των τεχνικών παραμέτρων.
 • Κατασκευή κουφωμάτων σε υπερσύγχρονη βιομηχανική μονάδα σε επιθυμητές διαστάσεις και στον τύπο και σχέδιο που θα επιλέξει ο πελάτης.
 • Συνέπεια στο χρόνο παράδοσης, ποιοτικά και πιστοποιημένα προϊόντα.
 • Ασφαλή μεταφορά και εκφόρτωση σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας ή το εξωτερικό.
 • Εγκατάσταση από εξειδικευμένο μόνιμο προσωπικό με χρήση πιστοποιημένων υλικών τοποθέτησης.
 • Παράδοση ολοκληρωμένου έργου με γραπτό πρωτόκολλο.
 • Γραπτή, 10ετή, τεκμηριωμένη εγγύηση.
 • Φερεγγυότητα και συνεργασία με υπηρεσίες και υποστήριξη που εκτείνονται και μετά την πώληση.

Η εταιρεία

Η HAUFEN® διαθέτει τεράστια εμπειρία στον τομέα των ξύλινων κουφωμάτων αφού δραστηριοποιείται στον κλάδο από το 1958.

Η HAUFEN® είναι εταιρεία ελληνικών συμφερόντων και ασχολείται αποκλειστικά με την εισαγωγή και τοποθέτηση ολοκληρωμένων συστημάτων ξύλινων κουφωμάτων υψηλής ποιότητας και αντοχής.

Η δραστηριότητά της εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές και βαλκανικές χώρες καθώς και στην Κύπρο.

Τα ξύλινα κουφώματα HAUFEN® κατασκευάζονται σε τεχνολογικά υπερσύγχρονες μονάδες κατασκευής της ευρωπαϊκής ένωσης, οι οποίες τηρούν αυστηρές προδιαγραφές πρώτων υλών και διαδικασιών παραγωγής χωρίς όμως να παραβλέπουν ή να διαταράσσουν την παραδοσιακή φιλοσοφία που διέπει το προϊόν.

 • Σειρές σε διατομές πάχους ξύλου 68mm78mm και 92mm που καλύπτουν οποιαδήποτε απαίτηση θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.
 • Ξυλεία απο red dark meranti Μαλαισίας, spruce (πεύκο Α’ ποιότητας άροζο), larch ή δρυς, αντικολλητά Ευρώπης. Γερμανικές μονάδες προμήθειας ξυλείας.
 • Μηχανισμοί ανοιγοανακλινόμενων υαλοστασίων και εξωθυρών της ROTO FRANK AG, γερμανικής προέλευσης.
 • Μηχανισμοί συρόμενων επάλληλων / χωνευτών υαλοστασίων ή άλλων υαλοστασίων ειδικής τυπολογίας, ROTO FRANK AG (Γερμανία)SIEGENIA(Βέλγιο), G-U (Γερμανία).
 • Βασικές λαβές υαλοστασίων της HOPPE Γερμανίας, παραδοσιακής αισθητικής λαβές της DIDIEFFE Ιταλίας, άλλου τύπου λαβές και διακοσμητικά εξαρτήματα κατά παραγγελία, προέλευσης διαφόρων προμηθευτών.
 • Μηχανισμοί παντζουριών Roto Fentro της ROTO FRANK AG, γερμανικής προέλευσης.
 • Ανοξείδωτοι (INOX) μηχανισμοί παντζουριών της DIDIEFFE, ιταλικής προέλευσης.
 • Μαστιχοσιλικόνη σφράγισης κρυστάλλων / κουφώματος, γερμανικής προέλευσης.
 • Πιστοποιημένα ενεργειακά θερμομονωτικά κρύσταλλα (διπλά, τριπλά, ασφαλείας κ.α.), γερμανικής προέλευσης.
 • Ελαστικά παρεμβύσματα στεγάνωσης κουφωμάτων (λάστιχα, τσιμούχες δύο ή τρεις), γερμανικής προέλευσης.
 • Nεροσταλλάκτες αλουμινίου και άλλα μεταλλικά μικροεξαρτήματα μονταρίσματος, ιταλικής και γερμανικής προέλευσης.
 • Πιστοποιημένες βαφές της SIGMA COATINGS του ομίλου PPG, γερμανικής προέλευσης.
 • Τελικό μοντάρισμα και βαφή σε πιστοποιημένες μονάδες παραγωγής ξύλινων κουφωμάτων στην Ιταλία, την Πολωνία και τη Σλοβενία, με αντίστοιχα πιστοποιητικά της εκάστοτε μονάδας.
 • Αντικωνοπικές σίτες και ρολά αλουμινίου, ελληνικής και ιταλικής προέλευσης.
 • Μελέτη, τοποθέτηση, επίβλεψη της HAUFEN® με χρήση πιστοποιημένων υλικών εγκατάστασης και μόνωσης της Würth, (Adolf Würth GmbH & Co. KG), γερμανικής προέλευσης.
 • Δέκα χρόνια εγγύηση και υπεύθυνο after sales service.

Εγγύηση και απαραίτητες προδιαγραφές συντήρησης

Κιτ συντήρησης κουφωμάτων HAUFEN® Kitbox

Κιτ συντήρησης κουφωμάτων HAUFEN® Kitbox

δείτε το!

Εγγύηση

Εγγύηση

κατεβάστε το έντυπο εγγύησηςDownload

Εγχειρίδιο χρήσης και συντήρησης

Εγχειρίδιο χρήσης και συντήρησης

κατεβάστε το έντυπο χρήσηςDownload

Γνώμονας της HAUFEN® είναι πάντα η υψηλή ποιότητα και αισθητική, η λειτουργικότητα, η ασφάλεια, η κορυφαία ενεργειακή απόδοση, η μακροχρόνια αξιοπιστία και αντοχή αλλά και η παροχή σοβαρών και υπεύθυνων υπηρεσιών προς τον πελάτη. Η HAUFEN® διακρίνεται σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων της για την οικολογική της συνείδηση και την ευαισθησία σε περιβαλλοντικά θέματα.

Η HAUFEN® είναι στελεχωμένη από ανθρώπους με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία, τεχνική κατάρτιση και εξαιρετική γνώση του προϊόντος. Όλα τα τμήματα εξυπηρέτησης της εταιρείας διακρίνονται για την ευγένειά τους, την ικανότητα επικοινωνίας και τη διάθεση να συζητήσουν μαζί σας, να σας ενημερώσουν και να σας συμβουλεύσουν υπεύθυνα καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη.

Τεχνικοί σύμβουλοι και έμπειροι πωλητές θα σας ξεναγήσουν στον πληρέστατο εκθεσιακό μας χώρο και θα συνεργαστούν μαζί σας με φαντασία, γνώση και υπευθυνότητα σε αισθητικά, τεχνικά και λειτουργικά θέματα ώστε να επιλέξετε τα κουφώματα που ταιριάζουν στο χώρο και τις απαιτήσεις σας.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος των έργων που αναλαμβάνει -από κάθε μεμονωμένη περίπτωση κατοικίας έως και μεγάλα τεχνικά έργα υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων-, η HAUFEN® καλύπτει απόλυτα όλους τους τομείς εξυπηρέτησης του πελάτη, παρέχοντας πάντοτε υψηλού επιπέδου ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.

Πιστοποιητικά

Από το 1989 η ευρωπαϊκή νομοθεσία εμφάνισε τη σήμανση CE θέλοντας να δημιουργήσει μια ενιαία νομοθεσία που θα εξασφαλίζει το προϊόν και τον καταναλωτή. Έτσι δημιουργήθηκε μία τεχνική ονομαζόμενη «νέα προσέγγιση» (NewApproach στα αγγλικά), η οποία ισχύει μέχρι και σήμερα.

Το σήμα CE πιστοποιεί ότι το προϊόν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις για την ασφάλεια των προϊόντων, την προστασία του καταναλωτή και του περιβάλλοντος. Τα αρχικά CE προέρχονται από τις λέξεις Conformité Européenne, που σημαίνει «ευρωπαϊκή πιστότητας» στα γαλλικά. Έτσι ένα προϊόν που φέρει το σήμα CE μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα στην ευρωπαϊκή ένωση αλλά και πέρα από αυτήν.

Το CEmark είναι ένα σήμα συμμόρφωσης για πολλά προϊόντα που διατίθενται στην ενιαία αγορά από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο. O Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος (ΕΟΧ), συμπεριλαμβάνει τις χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης, τις χώρες του οργανισμού της Ευρωπαϊκής Ζώνης Ελευθέρων Συναλλαγών (ΕΖΕΣ), οι οποίες είναι η Ισλανδία, το Λιχτενστάιν, η Νορβηγία και η Ελβετία. Η Τουρκία, που δεν είναι μέλος του ΕΟΧ, επίσης απαιτεί τα προϊόντα για να παρουσιάσει χαρακτηρισμό CE ως επιβεβαιώσεις της συμμόρφωσης. Στις χώρες μέλη της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Ζώνης Ελευθέρων Συναλλαγών (CEFTA) δεν είναι υποχρεωτικό το σήμα CE καθώς επίσης και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Σε γενικές γραμμές όμως σχεδόν πάντα υπάρχει το σήμα CE γιατί υπάρχει ζήτηση από τους πελάτες που αγοράζουν το προϊόν αφού το σήμα εξασφαλίζει την ασφάλεια και την εγκυρότητα του κάθε προϊόντος.

Το ευρωπαϊκό σήμα CE είναι έγκυρο και σε άλλες χώρες εκτός της Ευρώπης όπως π.χ. στην Ασία, γιατί τα ευρωπαϊκά πρότυπα συγκλίνουν με τα διεθνή πρότυπα. Έτσι υπάρχουν πολλές «συμφωνίες για την αμοιβαία αναγνώριση της αξιολόγησης της συμμόρφωσης» μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διαφόρων χωρών όπως οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία και το Ισραήλ. Το σήμα CE μπορούμε πλέον να το βρούμε σε πολλά προϊόντα από αυτές τις χώρες.

Για να δοθεί σε ένα προϊόν το CEmark η «νέα προσέγγιση» έχει καθορίσει μία λίστα η οποία ονομάζεται «διαπίστωση της συμμόρφωσης». Ονομάστηκε έτσι γιατί με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται μία ενιαία διαδικασία συμμόρφωσης. Έτσι, ο παραγωγός πρέπει να συμπληρώσει τη λίστα αυτή, η οποία διευκρινίζει συγκεκριμένα δεδομένα. Υπάρχουν οκτώ «ενότητες» (modul) αξιολόγησης της συμμόρφωσης του κάθε προϊόντος και ανάλογα με τα δεδομένα προσαρμόζεται και σε πιο μοντέλο θα καταταχθεί κάθε προϊόν ανάλογα με την δυνατότητα του.

Η διαδικασία μαρκαρίσματος ενός προιόντος με το CE

Ο παραγωγός θα πρέπει να στείλει δείγμα του προϊόντος του σε κάποιο από τα αναγνωρισμένα εργαστήρια μετρήσεων της χώρας του, και να συντάξει μια Διακήρυξη της Συμμόρφωσης (DoC) στην οποία ο κατασκευαστής βεβαιώνει τη συμμόρφωση με όλες τις σχετικές οδηγίες νέας προσέγγισης (NADs) και παίρνει τη μόνη νομική ευθύνη. Σε αυτή τη δήλωση υπάρχουν οι βασικές απαιτήσεις, οι οποίες είναι οι ακόλουθες:

 • Μηχανική αντοχή και σταθερότητα,
 • Ασφάλεια σε περίπτωση πυρκαγιάς,
 • Υγιεινή, υγεία και περιβάλλον,
 • Ασφάλεια χρήσης,
 • Προστασία από θόρυβο,
 • Εξοικονόμηση ενέργειας και ανάκτηση θερμότητας.

Έτσι, ένας κατάλληλα εκπαιδευμένος και έμπειρος τεχνικός επιθεωρητής συλλέγει όλα τα τεκμήρια πιστότητας ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα και η πιστότητα που ζητούνται από τη «νέα προσέγγιση». Δημιουργείται ένας τεχνικός φάκελος όπου εκεί μέσα υπάρχουν όλα τα απαιτούμενα στοιχεία που χρειάζονται για την έκδοση του πιστοποιητικού με τη σήμανση CE. Το σημάδι της πιστοποίησης CE αποτελείται από δύο γράμματα, το “C” και το “E”, τα οποία έχουν ύψος τουλάχιστον 5mm και κάποια απόσταση μεταξύ τους. Το “Ε” γράφεται με ιδιαίτερο τρόπο. Προσοχή χρειάζεται σε μερικά προϊόντα που κυκλοφορούν με την ένδειξη “CE” και η οποία αναφέρεται στα αρχικά China Export. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι πρώτον ότι στο σημάδι αυτό τα δύο γράμματα είναι κολλητά το ένα με το άλλο και δεύτερον ότι αυτό το σημάδι δεν είναι επίσημα αναγνωρισμένο.

Βαφή

Βαφή

κατεβάστε το πιστοποιητικόDownload

Υαλοπίνακες

Υαλοπίνακες

κατεβάστε το πιστοποιητικόDownload

Μηχανισμοί 1

Μηχανισμοί 1

κατεβάστε το πιστοποιητικόDownload

Μηχανισμοί 2

Μηχανισμοί 2

κατεβάστε το πιστοποιητικόDownload

Μηχανισμοί 3

Μηχανισμοί 3

κατεβάστε το πιστοποιητικόDownload

Κατασκευή 1

Κατασκευή 1

κατεβάστε το πιστοποιητικόDownload

Κατασκευή 2

Κατασκευή 2

κατεβάστε το πιστοποιητικόDownload

Κατασκευή 3

Κατασκευή 3

κατεβάστε το πιστοποιητικόDownload

Ανακαλύψτε τα ξύλινα κουφώματα HAUFEN® με τα πολλαπλά πλεονεκτήματα τους, που μας κατατάσσουν στις πιο αξιόλογες επιχειρήσεις του κλάδου.

Όλα αυτά τα χρόνια η HAUFEN® αφομοίωσε την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την αισθητική κουλτούρα κάθε ελληνικής περιοχής και σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που διαθέτει κατάφερε να απολαμβάνει την προτίμηση των πιο απαιτητικών πελατών και να αποτελεί την πρώτη επιλογή στη χώρα μας.

Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε τις επόμενες σελίδες για να μας γνωρίσετε καλύτερα. Ανακαλύψτε τους λόγους που μας ξεχωρίζουν τόσο ως κατασκευαστές όσο και ως εταιρεία παροχής ποιοτικών υπηρεσιών.

Θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε για να γνωριστούμε από κοντά και να ενταχθείτε στη μεγάλη οικογένεια ευχαριστημένων πελατών της ΗΑUFEN®.

Η ΗΑUFEN® διατηρεί ρητά το δικαίωμα να αλλάζει τεχνικές προδιαγραφές ή προμηθευτές πρώτων και δεύτερων υλών χωρίς να προηγηθεί ανάλογη προειδοποίηση. Τα χαρακτηριστικά και η ποιότητα κάθε νέου μοντέλου ή τύπου θα πρέπει να είναι ισοδύναμα η καλύτερα από αυτό που αντικαθιστά.

Μονάδες παραγωγής

Καθοριστικός παράγοντας για την κατασκευή πιστοποιημένων ξύλινων κουφωμάτων είναι ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το κατάλληλα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό.

29 - ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ HAUFEN
« 1 της 29 »

Τα ξύλινα κουφώματα της ΗΑUFEN® κατασκευάζονται και μοντάρονται σε σύγχρονα, πιστοποιημένα εργοστάσια της ευρωπαϊκής ένωσης (Ιταλία, Πολωνία και Σλοβενία). Ο μηχανολογικός εξοπλισμός αποτελείται από υπερσύγχρονα ρομποτικά συστήματα κατασκευής και βαφής που μας επιτρέπουν να παράγουμε κουφώματα υψηλής ποιότητας.
Τα κουφώματα σε όλες τις σειρές κατασκευάζονται αποκλειστικά για τη ΗAUFEN® και πάντα κάτω απο τις αυστηρές προδιαγραφές πρώτων υλών, κατασκευής και ποιοτικού ελέγχου σύμφωνα με τα standard της εταιρίας.
Το τμήμα σχεδιασμού και υλοποίησης στελεχώνεται από ομάδα έμπειρων τεχνικών, σχεδιαστών και αρχιτεκτόνων οι οποίοι με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας επιμελούνται κάθε κούφωμα το οποίο θα ενταχθεί στη γραμμή παραγωγής.

Οι γραμμές παραγωγής είναι επανδρωμένες με απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει τόσο τις τεχνικές γνώσεις όσο και την απαιτούμενη εμπειρία. Ο κύριος μηχανολογικός εξοπλισμός αποτελείται απο μηχανήματα της Masterwood (Ιταλία) και Weinig (Γερμανία), ενώ τα κοπτικά εργαλεία είναι της κορυφαίας εταιρίας Leitz (Γερμανία).

Ταυτόχρονα, η παραγωγή μας στελεχώνεται και από ομάδα με έμπειρους τεχνίτες ξυλουργούς, οι οποίοι με την τεχνική και το μεράκι τους προσδίδουν στα κουφώματά μας το εξαιρετικό φινίρισμα αλλά και την παραδοσιακή  αισθητική που αποπνέει τη ζεστασιά και τη μοναδικότητα του ξύλου.

Η προμήθεια των πρώτων υλών υπόκειται σε αυστηρούς ελέγχους και διεξάγεται με όλα τα σύγχρονα συστήματα πιστοποίησης ISO.

H ξυλεία, οι μηχανισμοί, οι βαφές, τα κρύσταλλα αλλά και όλες οι δευτερεύουσες ύλες που χρησιμοποιούνται κατά την κατασκευή του κουφώματος πληρούν τα αυστηρότατα κριτήρια ποιότητας και προδιαγραφών που θέτει η HAUFEN®.

Η χώρα μας απορροφά μεγάλο μέρος της παραγωγής λόγω των αυξημένων αναγκών σε ποιοτικό ξύλινο κούφωμα τόσο στη νησιωτική όσο και στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Η HAUFEN® ξεπέρασε την 50ετη παρουσία στην Ελλάδα με εντυπωσιακή δραστηριότητα στον κλάδο των ξύλινων κουφωμάτων αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές τόσο για τα προϊόντα της όσο και για την άριστη οργάνωση και τεχνογνωσία που διαθέτει, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της.

Τμήματα εξυπηρέτησης

Το Κατάστημα Αθηνών

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.