Οι βαφές μας2017-09-11T15:04:39+00:00
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Η διαδικασία βαφής και η ποιότητα των χρωμάτων αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες μακροχρόνιας αντοχής και καλαισθησίας των ξύλινων κουφωμάτων.

Μια ολόκληρη επιστήμη κρύβεται πίσω από την τεχνική βαφής των ξύλινων κουφωμάτων. H HAUFEN® διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία 57 ετών στην κατασκευή ξύλινων κουφωμάτων και κατ’ επέκταση τεράστια τεχνογνωσία στον τομέα των βαφών, η οποία σε συνδυασμό με τις νέες τεχνολογίες που εφαρμόζονται σήμερα θωρακίζει την επιφάνεια του ξύλου και εγγυάται άψογο φινίρισμα και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Άλλωστε, ο τομέας της ποιότητας βαφής αποτελεί έναν από τους κυριότερους λόγους της αδιαπραγμάτευτης προτίμησης των πελατών μας, αφού έχει ως αποτέλεσμα εξαιρετικά καλοφινιρισμένη εργασία και μεγαλύτερη αντοχή στη διάρκεια του χρόνου.

Η HAUFEN® τα τελευταία 20 χρόνια έχει εγκαταστήσει χιλιάδες ξυλινα κουφωματά στα νησιά της χώρας μας, σε κατοικίες δίπλα στη θάλασσα αλλά και σε βουνά, σε σπίτια που βάλλονται από πραγματικά δύσκολες και αντίξοες καιρικές συνθήκες. Η βαφή των κουφωμάτων μας ανταποκρίνεται απόλυτα και δικαιολογεί τη φήμη μας.

Η επιτυχία αυτή δεν είναι τυχαία.

Αποχρώσεις βαφής ξύλου σε μεράντι*

(*) Οι ανωτερω αποχρώσεις ενδέχεται να διαφέρουν απο τις πραγματικές βαφές των κουφωμάτων μας δεδομένου οτι δεν είναι δυνατό να αποδοθεί πλήρως η πραγματική εικόνα μέσω της οθόνης.

Ο κύκλος βαφής εκτελείται σε υπερσύγχρονες ρομποτικές εγκαταστάσεις ηλεκτροστατικής βαφής και περιλαμβάνει επιγραμματικά τα εξής στάδια:

  • Εμποτισμός: το κούφωμα ψεκάζεται – εμβαπτίζεται πλήρως με μυκητοκτόνα συντηρητικά συστατικά σε θάλαμο flowcoating.
  • Διαδικασία στεγνώματος: σε κλειστό χώρο με ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία, ακολουθεί “αποχαρτάρισμα” της επιφάνειας με ειδικό μηχάνημα και με τα χέρια.
  • Δύο ή τρία κατά περίπτωση χέρια ηλεκτροστατικής βαφής με βερνίκι και χρωστικά συστατικά ή με χρώματα RAL: μεταξύ όλων των σταδίων βαφής μεσολαβεί πάντα ο απαραίτητος χρόνος στεγνώματος, οι εργασίες αποχαρταρίσματος της επιφάνειας του ξύλου και ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος κάθε επιμέρους εργασίας έως και το τελικό χέρι.

Όλες οι βαφές είναι “ανοικτού πόρου” με ελαστικές ιδιότητες ώστε αφενός να επιτρέπουν στο ξύλο που είναι φυσική πρώτη ύλη να “αναπνέει” και αφετέρου να εγγυώνται πλήρως την αποφυγή ρωγμών (σκασίματος) της επιφάνεια βαφής.

Η HAUFEN® χρησιμοποιεί οικολογικά υδροδιαλυτά χρώματα της κορυφαίας εταιρίας Sigma (μέλος του ομίλου PPG) και της Teknos Gori, που εγγυώνται άριστη καλοφινιρισμένη επιφάνεια, μακροχρόνια αντοχή σε σκληρές καιρικές συνθήκες με εναλλαγές θερμοκρασίας και υγρασίας, αποτελεσματική προστασία της βαφής από τη υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία UV και εύκολη διαδικασία περιποίησης και συντήρησης.

Η διαδικασία βαφής των κουφωμάτων ξεκινάει με απεντόμωση και απομάκρυνση όλων των μυκήτων από το ξύλο. Στη συνέχεια ψεκάζονται πολλαπλές επιστρώσεις χρώματος στην επιφάνεια του ξύλου.

Ο κύκλος βαφής που εφαρμόζει η HAUFEN® είναι αρκετά χρονοβόρος αφού διαρκεί περίπου οκτώ ημέρες, αλλά εξασφαλίζει ποιότητα και διαχρονικότητα.

back_icon

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.