Παντζούρια2017-09-11T15:00:13+00:00
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Παντζούρια Σειρά 40-44mm

Η HAUFEN προσφέρει μια μεγάλη γκάμα εξώφυλλων σε διάφορους τύπους και σχέδια καλύπτοντας κάθε αισθητική και αρχιτεκτονική απαίτηση.

Παντζούρια σε φυλλαράκι γρίλια σταθερή ή κινητή, ταμπλαδωτά, ταμπλαδωτά με συνδυασμό γρίλιας, σχέδιο χαμόγελο, ραμποτέ οριζόντιο ή κάθετο και ραμποτέ με οριζόντιες διακοσμητικές τραβέρσες ή ‘Ζήτα’, είναι μερικές από τις διαθέσιμες επιλογές παντζουριών.

Παράλληλα έχουμε την τεχνογνωσία και τις δυνατότητες να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε άλλο σχέδιο επιθυμεί ο αγοραστής.

Ξυλεία: ‘Α΄ Ποιότητας Dark Red ΜΕΡΑΝΤΙ Μαλαισίας, ξηραμένο σε 9°- 11° βαθμούς  υγρασίας. Για ορισμένους τύπους παντζουριών επιβάλλεται για λόγους αντοχής και αξιοπιστίας η χρήση κόντρα πλακέ θαλάσσης έναντι της μασίφ ξυλείας. Η HAUFEN χρησιμοποιεί για ανάλογες κατασκευές επενδεδυμένο κόντρα πλακέ θαλάσσης υψηλής αντοχής σε πάχος 40mm (marine veneered plywood).

Κάσα:  Διατομής 78mm x 81mm μασίφ. Όλα τα κασώματα παντζουριού έχουν ειδική πατούρα που λειτουργεί και ως υποδομή για την τοποθέτηση της σήτας είτε αρχικά είτε μελλοντικά κατόπιν επιθυμίας του πελάτη.

Φύλλο: Πάχους 44mm, από μασίφ ξυλεία ή κόντρα πλακέ θαλάσσης Α΄ ποιότητας επενδεδυμένο (40mm).

Μηχανισμοί: Τα μεταλλικά μέρη του παντζουριού διαφέρουν ως αναφορά τον τύπό τους. Eπιλέγονται αναλόγως της τυπολογίας ανοίγματος του παντζουριού, της υπάρχουσας τοιχοποιίας, του τρόπου ανοίγματος των φύλλων (εκτεινόμενα 180º ή κάθετα στην τοιχοποιία 90º) αλλά και των αισθητικών προτιμήσεων του πελάτη. H HAUFEN χρησιμοποιεί παντζουρόβεργες, κλείστρα, μάσκουλα και ανεμοστηρίγματα της Αυστριακής εταιρίας Maco (Maco Rustico).
Διαθέτουμε επίσης ανοξείδωτα μεταλλικά μέρη inox της Didieffe με εκτεινόμενα μάσκουλα ή “γαλλικούς” παραδοσιακούς μεντεσέδες. Για όλα τα μεταλλικά μέρη των παντζουριών δίδεται η δυνατότητα βαφής σε χρώματα RAL κατόπιν παραγγελίας.

Η γκάμα των παντζουριών μας περιλαμβάνει επίσης και κατασκευές παντζουριών με πολλά φύλλα (πεντάφυλλα, εξάφυλλα, οκτάφυλλα κ.λ.π) πτυσσόμενης κίνησης για την κάλυψη ανοιγμάτων με μεγάλο πλάτος.

Για τη λειτουργία τους χρησιμοποιούνται ανάλογοι τύποι μηχανισμών της γερμανικής G-U και της κορυφαίας στο είδος Ελβετικής HAWA.

Σειρές Παντζουριών

back_icon

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.